پاورپوینت-بررسی-مزیت-نسبی-صادراتی-صنایع-غذایی
پاورپوینت بررسی مزیت نسبی صادراتی صنایع غذایی
فرمت فایل دانلودی: .zip
فرمت فایل اصلی: ppt
تعداد صفحات: 30
حجم فایل: 1904 کیلوبایت
قیمت: 21000 تومان

توضیحات:
پاورپوینت با موضوع بررسی مزیت نسبی صادراتی صنایع غذایی، در قالب PPT و در 30 اسلاید، قابل ویرایش.

بخشی از متن پاورپوینت:
فرض تحقیق:
ایران در تولید و صادرات اقلام گروه صنایع غذایی دارای مزیت نسبی است.
هدف تحقیق:
شناسایی و تعیین مزیت نسبی در گروه صنایع غذایی (کالاهای منتخب) و بررسی عملکرد صادراتی آن طی چند سال اخیر
روش تحقیق:
در این تحقیق از روش کاربردی مزیت نسبی آشکار شده که اولین بار توسط بالاسا ارائه شده استفاده شده است

نظریات مزیت نسبی در زمینه تجارت بین الملل:
آدام اسمیت: توجیه اقتصادی تجارت را بر مبنای اصل تقسیم کار و تخصص بنیان نهاد.
دیوید ریکاردو: مزیت نسبی را در چهار چوب نظریه ارزش- کار ارائه کرد.
هابرلر: مزیت نسبی را بر اساس نظریه هزینه فرصت تشریح کرد.
هکشر اهلین: این نظریه بر اختلاف میان موجودی عوامل و شدت کاربرد عوامل استوار است.
لیندر: این نظریه درباره تجارت کالا در دو کشور بدون در نظر گرفتن مسیر تجارت بحث می کند.
و . . .

فهرست مطالب:
مقدمه و توضیحات
نظریات مزیت نسبی در زمینه تجارت بین الملل
تمایز میان مزیت نسبی از لحاظ نظری و کاربردی و عوامل موثر بر آن
معیار مزیت نسبی آشکار شده
مطالعات کاربردی انجام شده
مقاله های خارجی در زمینه مزیت نسبی
محاسبه RCA - SRCA
بررسی توانمندیهای تولیدی و صادراتی صنایع غذایی
منابع مورد استفاده
و . . .
دانلود فایل
پرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.


مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی: مزیت ,نسبی ,صنایع ,تجارت ,صادراتی ,تحقیق ,مزیت نسبی ,صنایع غذایی ,صادراتی صنایع ,نسبی صادراتی ,بررسی مزیت ,نسبی صادراتی صنایع ,گروه صنایع غذایی ,
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

عکس آقای خامنه ای

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

گوست گیمز My DrEaM آژآکس پیچ و مهره و استادبولت آژانس هواپیمائی تای گشت سایت فایل مَس ساراملکی همه چی موجوده EVO SPORT